Tilbake

Vi glemmer ikke Trond Berntsen (51)

Fra Øvre Eiker.


Mistet livet på Utøya.


Trond Berntsen var på jobb på Utøya sammen med sin kamerat og kollega Rune Havdal.
Som så mange år tidligere var Trond til stede for å skape trygghet for de mange ungdommene som var samlet til politisk sommerleir.
Trond var en kjent person i bygda gjennom sitt mangeårige virke på lensmannskontoret. Hans engasjement for ungdommen så vi også der. Det er mange ungdommer og foreldre i Øvre Eiker som husker hans engasjerte innlegg om narkotika og kriminalitet på skolen og i foreldremøter.
Trond var idrettsutøver og aktiv i dugnadsarbeid for å finansiere aktiviteter for ungdommen. Øvre Eiker kommunes visjon er «Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker». Trond var nettopp en representant for denne frivillige innsatsen som er så viktig for et lokalsamfunn.
I minnemarkeringen som ble holdt utenfor Rådhuset i Hokksund 25. juli, viste innbyggerne i Øvre Eiker sin medfølelse med alle som var rammet av ugjerningene på Utøya og i Regjeringskvartalet. Budskapet er entydig: Vi skal komme styrket ut av sjokket og sorgen.
Vi skal stå sammen i tro, håp og kjærlighet.
Vi lyser fred over Trond Berntsens minne.
Han tok ansvar i møtet med volden, og måtte bøte med livet.
Våre tanker og medfølelse går til Tronds familie og venner.
Ann Sire Fjerdingstad, Ordfører Øvre Eiker kommune

Siste hilsener

Thomas Bråtner Hei Trond,

Du vil alltid være enestående og bli husket fordi du alltid stilte opp. Du er enestående. Hvil i fred Trond
nafisa issak hvil i fred.. <3
milla <3hvil i fred
Jørg Callsen, Kiel, Tyskland Min dypeste medfølelse og kondolanse for all offer, dets pårørende og overlevende. Jeg ønsker alle styrke og Norge det å tåle/takle. Øyet vekk, nært til hjertet . Hvil i fred, Trond.
- Hvil i fred Trond! <3
Eva Ditlefsen hvil i fred <3
iris hvil i fred
Nina Du har betydd mye for min mann gjennom ungdomsårene hans - og jeg vet du har betydd mye for utrolig mange andre også. Takk for at du så og engasjerte deg i enkeltpersoners liv! Hvil i fred..
Øystein Husker deg som en av pådriverne for å få politiet med på Vikerfossen ut! All ære til deg. Hvil i fred.
Erlend Du var vikarlærer for oss på ungdomsskolen, Trond. Jeg har tenkt mye på det nå. Du reddet mange liv på Utøya og er en helt. Du vil bli savnet i Øvre Eiker.
Petter Hovet Jeg er glad jeg ble kjent med deg. Du var en god kollega!
Shores A Fred være med dere alle.
Marte Du lever videre gjennom sønnen din. Hele Norge, hele verden, gråter med dere. Samtidig vil vi løfte dere opp på hendene våre og si at Trond Berntsen kommer vi aldri til å glemme, selv om vi aldri møttes.
Anette I mina tankar var dag <3
linda Hvil i fred Trond <3
jan Hvil i fred!
Rune Hyll Krantz R.I.P Trond

Du vil aldri bli glemt.............
karsten du er en sann helt
sørgenede Hokksund sørger over et tap av en utrolig person.
Hvil i fred
Berit Kongslie Mine tanker går til mor Else, og samboer og barna. Var barnepike på Trond da har var liten. Hvil i fred, trot du aldru blir glemt,
Berit Kongslie Mine tanker går til Else, og resten av fam. Var barnepike på Trond,da han var liten. Hvil i fred.
Hege Min søster husker deg fra konfirmasjonsundervisningen du hadde da hun konfirmerte seg. Takk for de sporene du satte igjen. Tydelig at du gjorde et inntrykk på dem! Hvil i fred <3
Synne Hvil i fred Trond <3
Ivar Hvil i fred, Trond
Monica Hvil i fred, Trond <3
Mats Hvil i fred...Du reddet mange liv ved å konfrontere gjerningsmannen, og dermed utsatte ham...Du er en ekte helt.
Eivind Hvil i fred Trond.
Elisabeth Hvil i fred <3
Eva Dette var veldig trist, hvil i fred.
Sandra Hvil i fred! <3
Hanif A varme tanker til familie og pårørende.hvil i fred
H Til en av de mange helter som har fallt for Norge. Hvil i fred Trond.
Silje Trond, du blir sett på som en helt! Har en bror som satt så pris for alt han fikk være med på, han var alltid så glad etter å ha vært hos dere og spurte alltid "Kan jeg dra opp til trond og være med E***** imorgen også?" Han beundret deg.. ufattelig trist at du måtte dø på denne måten, du blir hedret og sett på som en helt av oss! Hvil i fred..
iselin Det finnes mennesker som ikke behøver å gå i bekledning for å berøre en hel befolkning. Du var og er en ekte helt; et medmenneske i praksis. Hvil i fred etter god innsats for befolkningen som reddet istedenfor å skade.
Atle Største og ærbødigste respekt for den du var og det du sto for. Min dypeste medfølelse til din familie og venner!
Merethe Takk for at du gjorde en så flott jobb for borgerlige konfirmanter i Eiker! To av mine barn lærte mye av å treffe deg. Vår dypeste medfølelse går til din familie og venner . Hvil i fred, Trond.
Simone Varme tanker til dine nærmeste familie og vår dypeste medfølelse! Det er ikke til å forstå...?, det gjør vondt i hjertet mitt! Hvil i fred kjære Trond!
Harald Du og Monica har reddet mange liv ved å våge å konfrontere en mistenksom men tungt bevæpnet mann, dere så forbi fasaden og mange kan takke dere for at de fortsatt lever !! Takk for at slike menn finns og fantes!
Mikael Hellberg Vila i frid Trond och gud vare med dig!
Arne Du måtte gi tapt for den eneste ondskapen du ikke kunne være forberedt på. Jeg er stolt av å ha vært din venn. Jeg setter så pris på alt det vi gjorde sammen. Når jeg var i begravelsen din i går ble jeg lei meg og sint. Det ble sagt så mye flott om deg, fra sambygdinger, ordfører, stortingsrepresentanter og politiledere. Hvorfor kunne ikke bare en av disse stått frem og fortalt hvor dyktig du var - når du trengte det som mest. Men du vant den kampen også du Trond
Hvil i fred -
Hege Merethe Nå har du fått din siste hvile kjære Trond... Takk for alt det gode du gjorde...
Du vil bli dypt savnet<3
stine han var en snill mann over for gutten sin
Regine Dich auf dem Photo so lebensfroh zu sehen, und zu wissen was man dir angetan hat bricht mir das Herz. Ruhe in Frieden lieber Trond.
Regine, Deutschland
kristin All respekt og varme tanker går til deg og din familie.....du var en skikkelig "cowboy" helt til siste slutt- og for det fortjener du all respekt, Trond...du satset bestandig alt, du ga deg ikke - og til slutt offret du alt for det du mente var riktig...hvil i fred, Trond..du kommer til å bli husket av så uendelig mange...
Marek Hvil i fred Trond!
:) "Den dag kjem aldri at eg deg gløymer,
for om eg søver, eg om deg drøymer.
Om natt og dag er du like nær,
og best eg ser deg når mørkt det er
Nikita Miss you!!!! and you will always be in my heart....<3
Anette I morgon är en tung dag.....ljusen och rosorna, tankarna och minnena ska för alltid finnas kvar.....vi ses en dag igen......
Sammy You will always be remembered as a brave father and Policeman, every person who read your story had tears in there eyes. May you rest in peace and Condolances to your family.
Alma Hvil i fred Trond <3
Jan Petter Øines Hvil i fred Trond! Takk for at vi fikk bli kjent med deg og din kjære. Vi vil huske deg for ditt varme smil og ditt gode vesen.
Marit Hvil i fred, og kondolerer til familien
Randi Min dypeste medfølelse til din familie og andre som stod deg nær. Hvil i fred Trond.
Marianne Hvil i fred <3
knut ole kopland Takk for all hjelp Trond! Du var en grepa kar det sto respekt av! Mine tanker går til dine nærmeste. Du vil aldri bli glemt!
Hvil i fred!
Torgeir Eriksen Takk for alle de ganger vi jobbet sammen Trond. Jeg med mange andre VET du har gitt ditt liv for og prøve og begrense skadene og redde andre. Hvil i fred
Tom Hvil i fred Trond!
M Kjære Trond! Jeg var ikke store jenta første jeg gang jeg møtte deg, og selv om det ofte gikk lang tid mellom hver gang familiene våre møttes- var det alltid like hyggelig. Du hadde et hjertet av gull og enorm omtanke for de rundt deg. For meg har du alltid virket uovervinnelig, med ditt mot, innsats og vilje.Vil for alltid bære med meg alle minnene vi deler! Mine tanker går til E og S, og resten av familien din i denne vanskelige tiden. Hvil i fred nå, Trond- du vil for alltid bli husket!
mona hvil i fred <3
Vigdis Hvil i fred
Saritha Hvil i fred. Mine tanker går til venner og familie i denne tiden. <3
Ingvar Kaasa Trond, beskriver deg med et ord: Vendepunkte.
Ca 10 år siden, en natt jeg satt på glattcella ringte du meg.
I dag ca 10 år etterpå, sitter jeg med samboer,2 barn og hus.
Takk Trond.
Du er nå borte,men ikke glemt og kommer alltid til og bli husket.
Tusen takk for alt.

Hvil i fred..
Roger Meningsløst og trist det som skjedde, og at du ikke skulle få leve. Varme tanker til dine nærmeste, alle som kjente og savner deg.
Remember 22.07.2011 A prayer for our fallen brothers and sisters.
http://www.youtube.com/watch?v=cmKI2tAJy-I
Laila Min dypeste medfølelse til de pårørende...
Øyvind Gullikstad Hvil i fred
Stig K Trond, du var ikke som alle andre. Du sa hva du mente og fulgte opp med handling. Jeg kommer til å savne deg som kollega og medmenneske. Hvil i fred.
Kaja Jeg kjente deg ikke, men mine tanker går til venner og familie. Du er en ekte helt... Hvil i fred.
Ester Ble kjent med mens vi satt å ventet på at barna skulle bli ferdig å trene, du vær en grei kar med hjerte på rett plass,det du gjorde kan ikke beskrives,du er en HELT i mine øyner.... Hvil i fred...
Linda L Hvil i fred Trond. Du vil bli husket som den helten du var.
Samina Du har satt dine store spor i denne verden som du vil alltid bli husket for. Jeg er utrolig glad for å ha blitt kjent med deg. Du vil alltid leve i tankene våre! Hvil i fred. Varme tanker til din familie.
anita jeg kjente ikke deg, men ønsker å si at du er en helt i mine øyne:) Hvil i fred Trond
Kristin-Hege We didn't loose a person, we gained an ANGEL.
Rest in peace Trond
Kondolerer til pårørende.
m. Hvil i fred. Mine tanker går til din familie og dine venner i den tunge tiden. Du er en helt, og vil ikke bli glemt.
.. Hvil i fred. Mine tanker går til de som sitter igjen og som har mistet en far, mann, venn, bror, sønn osv
Erik Evje Husker deg som en fin kar på turene vi hadde til Tyskland. Ditt gode humør og ditt lune vesen. Ser på videoer jeg tok på turene og det er uvirkelig at du har gått bort på denne måten. Kondolanser til din familie og må du hvile i fred.
r.a hvil i fred
Tore Dypt savnet. Jeg vil savne ditt engasjement og din lune gode måte å være på. Varme tanker til din familie og alle som savner deg. Hvil i fred.
Kristine Hvil i fred, Trond.
Ole Johnny Hvil i fred
Aina Hvil i fred .. gode tanker sendes dine kjære <3
Thomas Ruhe in Frieden!

Allen Angehörigen und allen Freunden und Bekannnten von Trond sowie dem norwegischen Volk wünsche ich alles Gute und die Kraft dieses unverständliche Verbrechen irgendwann verarbeiten zu können.
monica hvil i fred <3
Hege Stormoen Hvil i fred <3
Anita Hvil i fred Trond!
Linda Cecilie Sørensen Hvil i fred, Trond! Mine tanker går til alle som var på Utøya og de pårørende
Utflyttet skotselving Hvil i fred, Trond.
Gikk på barneskole med deg og husker godt deg og famlilien fra den gangen. Så utrolig tragisk for deg og de andre vi har mistet, og for alle pårørende, venner, oss alle.
Tor hvil i fred du er en stor helt
emilie berntsen hvil i fred <3<3:'(
jostein hvil i fred <3
jostein hvil i fred <3
Arnt Solhaug Hvil i fred.
Øystein Hvill i fred Trond
Ole Knut Jeg er så utrolig lei meg for den urett som rammet deg og din familie. Ord føles så meningsløse i en slik stund. Mine tanker går til deg, din familie og alle som så meningsløst ble frarøvet livet. Hvil i fred.
Binyam M Debas Hvil i fred
Sigrún Hvíldu ífriði, þú ert sönn hetja
Mariposa Vi ses igjen kjære venn-du vil alltid ha en stor plass i hjertet mitt....
Mattis Huseth Hvil i fred Trond.
Erik Hære Hvil i fred Trond !
Inger-turid Dere skal ikke ha dødd forgjeves!
Khalida/pakistan Kondolerer, hvil i fred ,varme tanker til de etterlatte.
Tomas Trond,
Du er en stor helt - for Øvre Eiker og for resten av Norge. Hvil i fred.
Asghar A.Pakistan I hereby express my deepest sympathy with loss of your loved one...
Anette "You could roll around the globe, and never find a warmer soul to know".....and I will count the stars at night. Tack min vän för allt, du kommer alltid att finnas då vi är så många som alltid kommer att minnas dig med värme. Må änglarna ta väl hand om dig...
trond hvil i fred
Anne Beate Hvil i fred, Trond <3 Du vil for alltid bli husket som den helten du er.
Susanne Nach der Zeit der Tränen und der tiefen Trauer bleibt die Erinnerung.
Die Erinnerung ist unsterblich und gibt uns Trost und Kraft.
Martin Hvil i fred. Vi skal aldri glemme alle menneskene og deres annsikter som gikk tapt!
A.S. Hvil i fred! Jeg håper politikerne vedtar å kalle en gate opp etter deg!
Hilde Hvil i fred du er en stor helt<3
Anita Hvil i fred som den store helten du er...
skien en ekte helt
Dan Erik Clausen Hvil i fred. Kommer aldri til å glemme hundene dine som jeg gikk tur med som liten. Shaun og Snoppy.
Mona Hvil i fred
Nina Christin Hvil i fred.
Torill Hvil i fred
Ray - Jackson, MS Condolences from the United States.
Haldor Kvil i fred. mine kondolanser til familie og venner<3
AM Hvil i fred, og måtte tiden bringe med seg trøst og lindring til de pårørende.
Thomas Hvil i fred <3, en ekte helt!
Mari Hvil i fred.
solfrid Hvil i fred
solfrid Hvil i fred
solfrid Hvil i fred
Marit Hvil i fred Trond...vi vil aldri glemme dere <3
Arne Es weht der Wind ein Blatt vom Baum,
von vielen Blättern eines,
das eine Blatt man merkt es kaum,
denn eines ist ja keines.
Doch dieses eine Blatt allein,
war Teil von unserm Leben.
Drum wird dies Blatt allein
uns immer wieder fehlen.

Hvil i fred.
Sarah Hvil i fred!
Lene SL Hvil i fred <3
Jørn Ole Hvil i fred Trond.
Trine Kondolerer til familie og venner.

Hvil i fred
Tor Olav Hvil i fred! Du er savnet!
Lill Hvil i fred.
Håvard "The legacy of heroes is the memory of a great name and the inheritance of a great example."
- Benjamin Disraeli
CAmilla <3 Hvil i fred <3
Renate Rest In Peace.
Du er en sann helt som aldri vil bli glemt. <3
Tea Hvil i fred, Trond. Du gjorde det du kunne.
Tommy Hvil i fred...
Thomas T Hvil I Fred. En sann helt er gått bort!
Milla-Maria Hvil i fred...
Hanne Eileen Hvil i fred!
Hilde Palmer Hvil i fred, kjære politimann. Du prøvde så godt du kunne å forvsare dine nærmeste...
Erik og Beate Hvil i fred Trond. Minnene du har gitt oss vil vi alltid bære med oss.
Christian Sørby Kjære gode venn... Takk for alle hyggelig stunder vi har hatt på jobb sammen og ikke minst i treningssammenheng! Du er dypt savnet, men du fikk virkelig vist ditt sanne jeg i denne situasjonen og det er ingen tvil om at din sønn har arvet mye fra deg! Hvil i fred kjære Trond
Karoline T Du er et stort forbilde for alle, hvil i fred.
Hege A Candle burns for the ones we have lost
we will always remember
their friendship and their love

time as we all know fades
every night and day
We hope you'll rest in pace
all your time in heaven
Kidane Hvil i fred. Det er slike mennesker som deg verden trenger. Du forsvarte dine nærmeste og prøvde å stoppe ondskapen, men mistet livet ditt på en grusom måte. Norge og resten av verden står sammen som aldri før, din heltedåd er ikke forgjeves.
Line Hvil i fred!
Melissa A Hvil i fred Trond, måtte gud ta deg i mot med åpene armer og la deg føle trygghet og kjærlighet, min dypeste medfølse og kondolanse til berørende, dere er ikke alene, hele verden gråter for di tappere barna/ungdommene/voksne som ble brutalt drept. Så mye kjærlighet som strømmer ut i fra alle kanter nå har jeg aldri opplevd før, det er ubeskrivelig vakkert! Hvil i fred<3
Elke aus Deutschland Ruhe in Frieden.
Bente Hvil i fred!
Erlend Et forbilde for sant hjerte og mot... Noe alle bør la synke dypt og alltid huske..
For det er slike mennesker man trenger selv å være når de mange testene livet bringer kommer for en dag...
Siv Hvil i fred.
Nato Kirvalidze Rest in peace
Hakim Saaid Hvil i fred
Mari Rest in Peace, you are the definition of a true hero.
Milos Crnogorac Utrolig sterkt gjort, er ubeskrivelig! All respekt til deg!!!
Daniel Du var virkelig mannen å ha med når det smalt. Takk for mange fine netter i "døra", jeg lærte masse og kommer aldri til å glemme deg, ei heller tingene jeg lærte.

Hvil i fred, min venn.
Bjørn Pedersen En sann helt og din siste gjerning viser mot og handlekraft.
Thea Du er en sann helt Trond! Mange som kommer til å savne deg. Jeg kjente deg ikke, men det betyr ingenting, hele Norge er pårørt av dette. Du ofret livet ditt for sønnen din, du er en sann helt. kondolerer også til familie og venner<3
Hvil i fred kjære Trond Berntsen!! <3
Mikael RIP från Sverige
Terje Hvil i fred
Madeleine Hvil i fred! En sann helt <3
Lena Sofie Du er en sann helt, du vil bli godt husket her på jorden. Hvil i fred <3
Daniela fra Italien Riposa in pace
Mari Hvil i fred, du er en helt!<3
Silje Marie R.I.P
Olav Hvil i fred Trond. Ufattelig trist :(
Aina Du er en ekte helt! <3
Helene Ingen har større kjærlighet enn den som gir sitt liv for andre <3
Ann Hvil i fred, du skal aldri glemmes<3
katharina rest in peace
Nora Stenvaag Du må ha vært en utrolig god far! Hvil i fred.
Ashkan Hvil i fred <3
Maylen Varme tanker til alle som står igjen. Hvil ifred.
Carmen Rest in Peace, Trond. My deepest condolences go to your family and friends... may they all be able to find salvation one day. I pray for you.

Carmen, Germany
Ingrid Hvil i fred <3
Stine Hvil i fred! Dere vil aldri glemmes!
Jan Erik Blir rart å ikke ha den engasjerte Trond rundt oss når noe skjer på skolene i Hokksund - eller arrangementer i Øvre Eiker generelt. Hvil i fred Trond.
Varme tanker til familien.
Audrey Hvil i fred!
Berit C. Hvil i fred. Tenker på dine kjære og hvordan de har det i denne tunge tiden.
Thorbjørn Laug En ungdomskompis, en senere til tider yrksmessig samarbeidspartner og en flott fyr er godt bort i denne tragedien. Man skal ikke glemme noen i en sådan stund, men jeg vil gjerne få frembringe denne hilsen til en jeg kjente som en hedersmann, en som alltid sto for det han mente var rett og som døde 'med skoa på'. En takk til HKH Mette Marit samt alle andre som deltok i minnestunden og gav ham den ære han fortjente. Min dypeste medfølelse til familien. Hvil i fred.
Haidari Hvil i fred <3
Louise Hvil i fred! Mine tanker går ut til din familie og venner. Jeg vet de er utrolig lei seg for å ha mistet deg, spessielt på denne måten, men du gikk som en helt!
Roger Hvil i fred, du gav ditt liv for at andre skulle leve.
fadi Kondolerer
Marit Pettersen & Anders Høkedal Hvil i fred, Trond. Du er savnet i PU.
De varmeste tanker til din familie og venner.
Bjørnar Hvil i fred, modige mann.
Anonym Hvil i fred, du er en helt! Synd at du ikke får høre det!
Camilla Hvil i fred, Trond! En ekte helt <3
Lise Varme tanker til de som ble igjen.
Leonard fra Sverige Vila i frid. Ingenting som sker är förgäves! (Hvil i fred. Ingenting skjer forgjeves!)
Edny Hvil i fred. Mine kondolanser går til alle etterlatte
Elise Andrea Hvil i fred! Kondolerer til alle de pårørende. Vi kommer aldri til å glemme deg <3
chrstin Hvil i fred
Stian Sundstrøm Hvil I Fred
nina hvil i fred.
Joachim Hvil i fred. Burde virkelig få en utmerkelse...
nina hvil i fred.
Adrian Du er en helt. Det er en tragedie at du ikke får høre det.
Requiescat in pace.
kristin Hvil i fred. Varme tanker til familie og pårørende.
husein hvil i fred <3
Martine Hvil i fred !
Michael fra Tyskland Es tut mir sehr leid
Therese-Kristine varme tanker går til familie og pårørende , hvil i fred :/
Henry og Camilla Du ofret det ultimate, Trond, ditt liv, og reddet sønnen din. Du er en helt. Varme tanker til de som sitter igjen. Hvil i fred.
Linn Kvil i fred..
Jan-Frode Eng m/familie Totalt ubegripelig , Trond!
Sender gode og varme tanker til de som er igjen etter deg.

Hvil i fred!
Thomas S.G Hvil i fred!
Nihada Hvil i fred.
Camilla <3 Hvil i fred <3
Jan-Frode Totalt uvirkelig,Trond!
Hvil i fred.
Atle Ø Hvil i fred Trond
Regnose Ruhe in Frieden!
Linn Hvil i fred.
Michaela Ruhe in Frieden ,es tut mir sehr sehr leid,mein Mitgefühl gilt den Angehörigen !Grüße aus Deutschland
Veronica Cathrin Sigurdsen Hvil i fred!
Marianne Hvil i fred. Varme tanker til familien.
Ragnhild Du er en ekte helt, Trond! Hvil i fred!
Veronica :(
Eva & Gary Hvil i fred!
Linda Hvil i fred Trond. Mine tanker går også spesielt til sønnen din som du beskyttet som den flotte pappaen du må ha vært. Håper han kommer seg videre etter denne skrekkelige opplevelsen.
Eirik :(
Heiko Lieber Kollege

in stillem Gedenken !

Min dypeste kondolanse.


Heiko
Marianne Hvil i fred <3
Terese W Trond Berntsen, definisjonen på "Superpappa". Må helten hvile i fred. <3
Vedran Pasic Hvil i fred, kondolerer.
Roger Du ER en helt, alltid! Jeg ønsker din sønn det aller aller beste!
Dagny Kvil i fred Trond.
Henrik Hvil i fred, Du var en kjempegod helt. Håper du har det bra med englene :')
Bjørn-Terje Hvil i fred Trond! Måtte englene passe på deg nå! @---)----
ester Hvil i fred, mine tanker går til dine nærmeste, takk for din heltemodig innsats........DU ER EN EKTE HELT.........
Eline du er og var en stor helt! hvil i ferd
Suednorwegen-Hoddel Jeg gråter
Karl Hvil i fred, du var en helt.
Mari <3 hvil i fred <3 @--->--
AZRA BEJDIC Hvil i fred
Hege Hvil i Fred <3

Kondolerer til alle bekjente, venner og Familie av deg Trond !!
Marita Måtte helten hvile i fred <3
Marie W Hvil i fred, Trond! Mine tanker går til alle som var på Utøya og de pårørende.
Marie W Hvil i fred, Trond! Mine tanker går til alle som var på Utøya og de pårørende.
Peter Tyskland, også sørge for deg og alle de andre ofrene.
Caroline Hvil i fred, Trond!
Silje Hvil i fred <3
Silje Hvil i fred Trond.
Ellen Hvil i fred <3
Sabine Hvil i fred, en ekte helt..................
Edit Hadzalic Hvil i fred.
vanja. Hvil i fred.
stina Hvil i fred<3
Halimah Rest in peace <3
Murtaza Hvil i fred Trond...
Karin Min dypeste kondolanse. Føler med alle pårørende etter den tragiske hendelsen i Oslo og Utøya. Hvil i fred!
Trond Hvil i fred, Trond. Du er en ekte helt!
Anders Hvil i fred. Din heltemodige innsats vil aldri bli glemt – verden trenger flere som deg. Mine tanker går til dine nærmeste.
Hilde En ekte helt ! Hvil i fred
John Ikke bare en helt for utøya, men for hele Norge. Vi vil alltid huske deg, en fantastisk person som ville bare det godt.. Hvil i fred Trond. Vi alle vil savne en helt som deg.
Asbjørn Kvil i fred.
Michael Måtte du alltid bli husket!!!! En Ekte helt. kjenner ikke noen av dere som var på utøya men det skjærer i hjertet mitt at alle de som er gått bort er borte for alltid.
Maria Hvil i fred
Henriette Hvil i fred!
Siv Hvil i fred<3
k.g Reality hero !!
Ole Et ekte menneske i en gal verden
Robert En ekte helt.
André Vi vil aldri glemme hva du gjorde!
Monica Hvil i fred <3
Anne De beste går først...
Hvil i fred <3
Alexandra Hvil i fred, Trond! Det du gjorde var veldig modig, du blir aldri glemt <3
Randi Hvil i fred <3
Singh There is no bigger hero than you...
Rest in peace
Erle Du er en sann helt!
Bodil Bekkevold Bjørnerud Hvil i fred <3
Trond M Det finnes ingen større offer enn å ofre seg selv for andre i slike situasjoner. hvil i fred
Lasse Tusen takk for den jobben du har gjort i mange år for å holde oss trygge på Utøya.

Hvil i fred.
Anne Hvil i fred <3
Anika Hvil i fred <3
Truls Hvil i fred Trond
Kondolerer til de etterlatte..
Kaye Hvil i fred.
audhild du er en ekte helt.
IL Hvil i fred ! Du gjorde en tapper innsats for å berge deg selv å alle de andre

Føler med familen din
Rebecca Hvil i fred Trond...
Kenneth Føler med din sønnen og resten av familien...
Han ser ut til å bli like tapper som sin far!
Mats Hvil i fred
Even Kvil i fred <3
Rune Et modig engasjement fra en modig mann.
Du døde som du levde, ved å forsøke å hjelpe og beskytte andre.
Hvil i fred Trond .- Respekt!
Monika Hvil i fred <3
Espen S Heier Mine tanker går til en sann helt som ofret seg for barna og ungdommene på UtØya og til hans nærmeste familie. Hvil i fred Trond.
ingvild hvil i fred <3
Ingeborg Det finnes intet større tegn på kjærlighet enn det du viste din sønn.
Hvil i fred
Torill Hvil i fred <3
Jenny Du ble drept fordi du ville beskytte ungdommene. Det ærer vi deg for. Hvil i fred.
Jan Arne Hvil i ære!
Hawre Hvil i fred.
Idar HELT!
Anne Kondolerer til venner og familie.
Hvil i fred. Det fortjener du!
Brynjar gevelt Vi gikk på ungdomsskole skole sammen i Hokksund. Du viste allerede der mot og omsorg. Hvil i fred gamle ørn!
Brynjar, Kristiandsand
Andreas Takk for heroisk innsats, Trond. Hvil i fred, min venn.
Robin Hvil i fred! Du er er en helt!
Kristina Hvil i fred <3
Anette Du er en helt! Hvil i fred.
Kristine hvil i fred Trond, du ofret ditt liv for andre, du er en helt !
kondulerer til alle sammen :( <3
Nadia Du er et forbilde, stolt over at du fantes iblant oss...og din sjel er sikkert der når vi trenger deg! hvil i fred..
Anders Hvil i fred Trond. Du vil bli savnet.
Anders Hvil i fred Trond. Du vil bli savnet.
Benedikte Hvil i fred, har ikke ord.
Kristin Lyset vil alltid brenne og minne oss om det forbildet du ble for din sonn og oss andre. Du ofret ditt liv for at andre skulle fa leve. Hvil i fred.
Ida All ære til deg, du er et forbilde for oss alle. Hvil i fred.
Solveig Hvil i fred! Du er en sann helt som ofret deg for din sønn og de andre ungdommene.
Anne Grete Frågodt Hvil i fred , Mitt <3 gråter sammen med dere <3 Trøsteklem
Mona hvil i fred <3
caroline hvil i fred men all ære til deg som ofret livet for sønnen din og mange andre på øya. Du er en stor helt i mine øyne
Martin Hvil i fred, Trond Berntsen. Har en enorm respekt for deg for at du ofret deg for ungdommene og sønnen din. <3
Jørgen H. G. Hvil i fred. En ekte helt.
Hilde Takk for ditt mot i en grusom situasjon! Hvil i fred.
ann hvil i fred
Hege Haukenes Kjente deg ikke, men all ære til deg som ofret livet for sønnen din og mange andre på øya. Du er en stor helt i mine øyne! Hvil i fred !!
Berit Hvil i Fred
ann kristin hvil i fred trond. tusen takk for det du gjorde på utøya den grusomme dagen
Linda Nebbenes <3
Linda Gjerstad Hvil i Fred !! <3